Видео за Лешок

Во  оваа страна ќе внесувам видеа кои сум ги снимил во Лешок  и Лешочкиот манастир во разни времиња и прилики.

На 6 Јуни 2018 година бев на Стар манастир и при симнување по козјата патека го снимив звонењето на камбаните во Лешочкиот манастир.

 

Leave a Reply