1.Фамилија СПИРОСКИ

Ова е страница на која ќе објавувам текстови, слики,податоци и др. за Мене и Мојата фамилија Спироски од Лешок. За почеток ќе објавам една моја нова фотографија.

фото: Митко Спироски, од Лешок, Македонија

Leave a Reply