VIDEO

Трпо Онуфриевски,  учител од Лешок, Македонија
Мојот дедо Трпо Онуфриевски, првиот учен учител од Лешок, Македонија

На оваа страница ќе постирам разни видео снимки, како и видео клипови кои се однесуваат лично со Мене и Мојата фамилија и род, како и разни филмувани снимки кои се однесуваат на Лешок, Шара и Полог со соседните  села од  Подгора.

Со почит

Митко  Спироски

Лешок-Скопје, Македонија

MVI_3316

Leave a Reply